Accountmanager vacature Utrecht

Delen:

 

Accountmanager gezocht in Utrecht
Solliciteer snel en begin direct

 

Accountmanager Utrecht

Als accountmanager ga je onze klanten helpen aan online succes. Jij bent verantwoordelijk voor ons klantenbestand en wordt de contactpersoon. Je mag klantvragen behandelen, zal doorvragen om te achterhalen waarmee je kan helpen en komt met oplossingen.

Daarnaast mag jij als accountmanager onze klanten helpen om de verkochte (SaaS) producten te implementeren. Dit doe je met simpele software configuraties. Kort gezegd: jij zal onze klanten ontzorgen en zorgen voor een goede klantbeleving. Die vinden we namelijk erg belangrijk.

 

Accountmanager vacature Utrecht
Werken in een jong en groeiend team

 

Wat wij bieden

Reageer jij op onze accountmanager vacature? Je ontvangt van ons een marktconform salaris. Je mag thuiswerken, maar op kantoor krijg je onbeperkt koffie. Als accountmanager maak jij onderdeel uit van een informeel team. Na COVID borrelen we lekker op vrijdag.

Als accountmanager wordt jij betrokken bij alle facetten voor het verbeteren van klantrelaties. Jouw eigen inbreng vinden wij belangrijk. Wij luisteren daarom graag naar jou. Jij zal er mede voor zorgen dat ons bedrijf kan groeien en daardoor blijf jij ook groeien in jouw functie.

 

Als accountmanager werken zonder bazen
Je krijgt vakantiedagen! Als je maar terugkomt

 

Wat wij vragen

Er is een accountmanager gezocht in de omgeving van Utrecht met minimaal HBO werk en denkniveau. Het liefst in de richting van bedrijfseconomie of CMD. Wij zoeken iemand met 2 jaar ervaring in een commerciële functie en iemand die online activiteiten interessant vindt.

Als accountmanager vinden we het belangrijk dat je makkelijk contacten legt, dat je sociaal bent en communicatief sterk bent. Daarnaast houden wij van een commerciële mindset. Solliciteren als accountmanager? Reageer snel op onze accountmanager vacature in Utrecht.

Hoe werkt de sollicitatieprocedure?

  1. Je solliciteert online op onze vacature;
  2. We doen een korte screening;
  3. Wij nemen contact met jou op;
  4. We plannen een video call ter kennismaking;
  5. We plannen een sollicitatiegesprek (met assessment) bij ons op kantoor;
  6. Contract tekenen.

Hoe solliciteer ik?

Stuur jou motivatie met CV naar hi@vcreations.nl en wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en wordt gestraft met dagelijks flauwe grappen in jouw inbox.

Werken bij
Dienstverband
Opleidingsniveau
HBO
Invuldatum
1 september 2024
Ervaring

Naast de accountmanager vacature..

..ook interessante vacatures