Lopende incasso’s zichtbaar

Delen:

We hebben de lidmaatschapspagina bijgewerkt met een nieuwe functionaliteit. Vanaf nu zijn er twee overzichten beschikbaar: lopende incasso's en actieve abonnementen. Deze verbetering biedt leden meer inzicht in hun betalingsstatus en abonnementen.

De nieuwe functie

De bijgewerkte lidmaatschapspagina toont nu twee afzonderlijke overzichten:

  • Lopende Incasso's: Dit overzicht toont alle actieve automatische incasso’s die momenteel lopen. Leden kunnen hier eenvoudig zien welke betalingen in behandeling zijn en wat de status daarvan is.
  • Actieve Abonnementen: Dit overzicht geeft een duidelijk beeld van alle huidige abonnementen die een lid heeft. Hier kunnen leden de details en de duur van hun abonnementen inzien.

Waarom is dit belangrijk?

Deze update is ontworpen om de transparantie en duidelijkheid voor leden te vergroten. Door lopende incasso's en actieve abonnementen apart te tonen, krijgen leden beter inzicht in hun financiële verplichtingen en abonnementen. Dit helpt hen om hun lidmaatschappen en betalingen efficiënter te beheren, wat leidt tot een verbeterde gebruikerservaring.

Waar kun je het vinden?

De nieuwe overzichten zijn te vinden op de lidmaatschapspagina binnen het ledenaccount. Leden kunnen eenvoudig naar deze pagina navigeren en beide overzichten bekijken om hun lopende incasso's en actieve abonnementen in te zien.

Met deze toevoeging willen we leden beter informeren en ondersteunen bij het beheren van hun lidmaatschappen, wat bijdraagt aan een meer georganiseerde en stressvrije ervaring.

Platform update
Update datum
2 juli 2024
Type update