Nieuw en verbeterd overzicht van leden

Delen:

We zijn verheugd om de nieuwste update van het ledenoverzicht in SiteCMS aan te kondigen. Deze update verwijdert overbodige kolommen en maakt het mogelijk om in één oogopslag de belangrijke informatie en abonnementen van leden te zien.

War is er Nieuwe?

Met deze update is het ledenoverzicht in SiteCMS geoptimaliseerd door onnodige kolommen te verwijderen, waardoor de weergave van belangrijke informatie duidelijker en overzichtelijker is geworden. Daarnaast is er een nieuwe kolom toegevoegd waarmee je direct kunt zien welke abonnementen een lid heeft. Dit maakt het beheer van je leden eenvoudiger en efficiënter.

Waarom is dit belangrijk?

Deze verbetering verhoogt de bruikbaarheid en efficiëntie van het ledenbeheer binnen SiteCMS. Door de weergave van overbodige informatie te minimaliseren en de focus te leggen op relevante gegevens, kunnen beheerders sneller en effectiever werken. De toevoeging van de abonnementsinformatie in het overzicht helpt om snel inzicht te krijgen in de status en het type abonnement van elk lid, wat nuttig is voor zowel administratieve doeleinden als klantbeheer.

Waar kun je het vinden?

Het vernieuwde ledenoverzicht is beschikbaar in het SiteCMS onder het tabblad 'Ledenbeheer'. Hier vind je de geoptimaliseerde tabel met de belangrijkste informatie en de nieuwe kolom voor abonnementen. Beheerders kunnen nu eenvoudiger door de lijst navigeren en de benodigde informatie direct zien.

We hopen dat deze update bijdraagt aan een verbeterde ervaring en efficiëntie voor alle SiteCMS-gebruikers

Platform update
Update datum
17 juni 2024
Type update