Geld verdienen met een online platform

Delen:

Het internetgebruik neemt elke dag nog steeds verder toe. Er zijn daardoor ook steeds meer manieren om jouw diensten via internet aan te bieden en geld te verdienen door middel van jouw eigen digitale platform. Als een platform eenmaal loopt dan kan je een passief inkomen genereren met dat platform. Ook kan je geld verdienen met het online platform van anderen. Ben jij benieuwd hoe je inkomsten kan genereren met een online platform? In dit artikel kom je meer te weten over verdienmodellen van een online platform.

Verdienmodel online platform blog

Een goed verdienmodel voor een online platform is het schrijven van blogs. Een blog kan en mag over van alles gaan. Als jij het talent hebt om goede blogartikelen te schrijven, dan is het een goed idee om geld te verdienen door een aantal interessante blogs te schrijven.

Geld verdienen met blog
Een blogartikel kan je op platformen van derden publiceren, maar ook op jouw eigen platform. In de meeste gevallen verdienen blogs geld door advertenties of gesponsorde blogartikelen. Advertenties worden vaak ingericht met affiliate marketing partijen zoals TradeTracker, Daysycon of Zanox.

Eigen blog met externe redacteurs
Met StartPlatform kan jouw eigen blog platform lanceren. Je kan daarbij eventueel ook externe redacteurs toegang geven die wel of niet tegen betaling blogartikelen op jouw platform mogen publiceren.

Verdienmodel online verkoopplatform

Een ander verdienmodel voor een online platform is het opzetten van een verkoopplatform. Dit kan een webshop, maar ook een soort van marktplaats zijn.

Verdienmodel van een webshop
Je kan beginnen met het verkopen van je eigen producten of je kan de producten van derden dropshippen. Dropshippen is het verkopen van producten die jij nadat je een bestelling hebt ontvangen bij een bedrijf inkoopt en bij jouw klant laat afleveren.

Ga jij een verkoop platform opzetten? Je kan dan een webshop laten maken of een marktplaats opzetten. Overigens is het creëren van een website niet het enigste waar je mee te maken zal krijgen.

Marketing voor verkoopplatform
Je zult ook klanten moeten aantrekken voor jouw online platform. Dit doe je door o.a. te focussen op SEO, affiliate marketing en social media marketing.

Ook zal je jouw sociale media kanalen moeten laten groeien en kan je adverteren voor een groter klanten bereik. Via Start-platform kan je een webshop opzetten. Via de webshop kan men fysieke, maar ook digitale producten en diensten verkopen.

Verdienmodel online platform E-learnings 

Het concept van online leren wordt over de hele wereld algemeen aanvaard. Er zijn honderden programma's die volledig online worden aangeboden en die mensen uit alle landen de kans bieden om kwaliteitsonderwijs te krijgen als ze niet kunnen reizen om te leren. Studenten kunnen ook extra online bijles krijgen van leraren om moeilijke onderwerpen of onderwerpen met beperkte middelen op school, beter te begrijpen. Sommige websites bieden studenten ook de kans om simulaties te krijgen van experimenten die normaal in lessen worden gegeven. Een voordeel van een E-learning is, zodra je een E-learning hebt opgezet je een passief inkomen kan genereren. Zet zelf je eigen E-Learning op via Start-platform, zodat ook jij e-learnings kan opzetten en verkopen.

Verdienmodel online dating platform

Veel datingsites kennen reclame in de vorm van advertenties. Wanneer iemand de reclame weg wilt krijgen dan kunnen zij een abonnement afsluiten. Vaak is dit ook geen groot bedrag, maar hierdoor verdien jij als datingsite er wel aan. Zolang je niet betaald bij een dating app zijn de mogelijkheden erg beperkt. Vaak kun je maar een aantal mensen swipen en dan moet je een dag wachten. Ook kun je niet iedereen een bericht sturen. Een andere manier van geld verdienen is het aanbieden van abonnementen. Sommige datingsites maken gebruik van een abonnement, waarbij je maandelijks een bedrag moet betalen om gebruik te mogen maken van alle services. De software van Start-platform werkt ook met abonnementen voor het verkrijgen van contactopties.

Verdienmodel online platform jobboard

Heb jij een nieuw idee voor de jobboard markt? Een jobboard bouwen zorgt ervoor dat vacatures aan werknemers getoont worden en zij hierop kunnen reageren. Zo wordt vraag en aanbod samengebracht. Online geld verdienen met een jobboard opzetten kan in de vorm van abonnementen of advertenties. Onze jobboard software is makkelijk zelf te beheren, zelfs als je geen technische kennis hebt. Via start-platform kan jij zelf een jobboard opzetten.

Verdienmodellen online platform

Verdienmodel online platform Advertenties: bedrijven die jou benaderen om vervolgens reclame te maken voor hun bedrijf door middel van een advertentie. Dit kan een doorverwijzing zijn op je blog, maar kan ook het promoten van een product of dienst zijn. Hoe meer bezoekers jouw platform heeft, hoe meer bedrijven bereid zijn te betalen.

Verdienmodel online platform Abonnementen: klanten sluiten een abonnement af om vervolgens jouw platform te gebruiken. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een automatisch incasso, dit kan wekelijks worden afgeschreven, maar ook maandelijks en zelfs jaarlijks.

Verdienmodel online platform Product bestellingen: inkomen genereren door middel van het verkopen van jouw product of dienst op jouw platform.

Hoe krijg je een online platform?

Geld verdienen met platform? Voor een eventuele blog, webshop, jobboard, datingsite kan je terecht bij Start-Platform. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een hoog kwaliteit platform. Wat ons onderscheid van alle andere? Onze kracht zit in het met plezier werken aan duurzame platformen. Dat voor blije en tevreden klanten. Wij leveren oplossingen die jouw leden het beste kunnen bedienen. Daarmee behalen we de doelen van jouw leden en zo ook jouw doelen. Dit doen wij in een vertrouwde omgeving en zonder bazen. Zet zelf je eigen online platform op via Start-platform.