Tjen penger med en online plattform

Del:

Internettbruket øker fortsatt hver dag. Det er dermed også flere måter å tilby tjenestene dine via internett og tjene penger gjennom din egen digitale plattform. Når en plattform først er i gang, kan du generere passiv inntekt med den plattformen. Du kan også tjene penger med andres onlineplattformer. Er du nysgjerrig på hvordan du kan generere inntekter med en onlineplattform? I denne artikkelen får du mer informasjon om inntektsmodeller for en onlineplattform.

Inntektsmodell for blogg på onlineplattform

En god inntektsmodell for en onlineplattform er å skrive blogger. En blogg kan handle om hva som helst. Hvis du har talent for å skrive gode blogginnlegg, er det en god idé å tjene penger ved å skrive noen interessante blogger.

Tjene penger med blogg
Et blogginnlegg kan publiseres på tredjepartsplattformer, men også på din egen plattform. I de fleste tilfeller tjener blogger penger gjennom annonser eller sponset blogginnlegg. Annonser er ofte satt opp med affiliate marketing-selskaper som TradeTracker, Daysycon eller Zanox.

Egen blogg med eksterne redaktører
Med StartPlatform kan du lansere din egen bloggplattform. Du kan også gi eksterne redaktører tilgang til å publisere blogginnlegg på plattformen din, enten gratis eller mot betaling.

Inntektsmodell for online salgsplattform

En annen inntektsmodell for en onlineplattform er å sette opp en salgsplattform. Dette kan være en nettbutikk eller en slags markedsplass.

Inntektsmodell for nettbutikk
Du kan starte med å selge egne produkter eller dropshipping av produkter fra tredjepart. Dropshipping innebærer å selge produkter som du kjøper fra et selskap etter at du har mottatt en bestilling, og la dem leveres til kunden din.

Skal du sette opp en salgsplattform? Da kan du få laget en nettbutikk eller en markedsplass. Opprettelsen av en nettside er imidlertid ikke alt du vil måtte håndtere.

Markedsføring for salgsplattform
Du må også tiltrekke deg kunder til din onlineplattform ved å fokusere på blant annet SEO, affiliate marketing og markedsføring i sosiale medier.

Du må også vokse dine sosiale mediekanaler og annonsere for å nå en større kundebase. Via Start-platform kan du opprette en nettbutikk. Gjennom nettbutikken kan man selge både fysiske og digitale produkter og tjenester.

Inntjeningsmodell for online plattform E-learnings

Konseptet med online læring aksepteres over hele verden. Det finnes hundrevis av programmer som tilbys helt online og gir mennesker fra alle land muligheten til å få kvalitetsutdanning hvis de ikke kan reise for å studere. Studenter kan også få ekstra online veiledning fra lærere for å bedre forstå vanskelige emner eller emner med begrensede ressurser på skolen. Noen nettsteder gir også studenter muligheten til å gjennomføre simuleringer av eksperimenter som normalt utføres i klasserommet. En fordel med E-learning er at når du har satt opp E-learning, kan du generere passiv inntekt. Start din egen E-learning via Start-platform, slik at også du kan opprette og selge e-learnings.

Inntjeningsmodell for online datingplattform

Mange datingsider har reklame i form av annonser. Hvis noen vil fjerne reklamen, kan de tegne et abonnement. Dette er vanligvis heller ikke en stor sum, men du tjener som datingside på det. Så lenge du ikke betaler på en datingapp, er mulighetene veldig begrenset. Oftest kan du bare sveipe et bestemt antall personer og må deretter vente en dag. Du kan heller ikke sende meldinger til alle. En annen måte å tjene penger på er å tilby abonnementer. Noen datingsider bruker abonnementer der du må betale en månedlig avgift for å få bruke alle tjenester. Programvaren fra Start-platform fungerer også med abonnementer for å få kontaktalternativer.

Inntjeningsmodell for online jobbportal

Har du en ny idé for jobbmarkedet? Å bygge en jobbportal sørger for at ledige stillinger vises for arbeidstakere, og de kan svare på dem. Slik bringes etterspørsel og tilbud sammen. Å tjene penger online ved å opprette en jobbportal kan skje gjennom abonnementer eller annonser. Vår jobbportalprogramvare er enkel å administrere selv om du ikke har teknisk kunnskap. Via start-platform kan du selv opprette en jobbportal.

Inntjeningsmodeller for online plattformer

Inntjeningsmodell for online plattform Reklame: bedrifter som kontakter deg for å deretter lage reklame for virksomheten deres ved hjelp av en annonse. Dette kan være en henvisning på bloggen din, men det kan også være å markedsføre et produkt eller en tjeneste. Jo flere besøkende plattformen din har, desto mer er bedrifter villige til å betale.

Inntjeningsmodell for online plattform Abonnementer: kunder tegner et abonnement for deretter å bruke plattformen din. Dette innebærer bruk av automatisk trekk, dette kan skje ukentlig, månedlig eller til og med årlig.

Inntjeningsmodell for online plattform Produktbestillinger: generer inntekt ved å selge ditt produkt eller tjeneste på plattformen din.

Hvordan får du en online plattform?

Tjene penger med en blogg, nettbutikk, jobbportal, datingside? Du kan henvende deg til Start-Platform. Vi er spesialisert på å levere høykvalitetsplattformer. Hva som skiller oss fra alle andre? Vår styrke ligger i å jobbe med glede med bærekraftige plattformer. Dette for glade og tilfredse kunder. Vi tilbyr løsninger som best kan betjene medlemmene dine. På den måten oppnår vi målene til medlemmene dine og dermed også dine mål. Dette gjør vi i et pålitelig miljø og uten sjefer. Start din egen online plattform via Start-platform.