Registreren banner is CTA banner

Delen:

We hebben de signup banner widget hernoemd naar CTA banner en voorzien van verbeterde instelbare functies. Gebruikers kunnen nu de titel, knop en link naar wens aanpassen, waardoor de widget veelzijdiger en effectiever wordt.

De nieuwe functie

Met de hernoeming van de signup banner widget naar CTA banner hebben we ook de functionaliteit uitgebreid. Gebruikers kunnen nu de titel, knoptekst en link van de banner eenvoudig instellen. Deze aanpasbare elementen maken het mogelijk om de banner te gebruiken voor verschillende call-to-actions (CTA's), zoals het aanmelden voor een nieuwsbrief, het promoten van een product of het verwijzen naar een specifieke pagina.

Waarom is dit belangrijk?

De nieuwe aanpassingsmogelijkheden geven gebruikers meer flexibiliteit en controle over hoe ze de banner inzetten. Door de titel, knop en link aan te passen, kunnen gebruikers de banner specifiek afstemmen op hun marketingdoelen en campagnes. Dit verhoogt de effectiviteit van de banner en zorgt voor een betere interactie met bezoekers.

Waar kun je het vinden?

De vernieuwde CTA banner widget is beschikbaar in het beheerpaneel > layout itempagina. Hier kunnen gebruikers eenvoudig de titel, knoptekst en link configureren om de banner aan hun behoeften aan te passen.

Met deze verbeteringen bieden we een krachtiger hulpmiddel om bezoekers te betrekken en conversies te verhogen, passend bij diverse marketingstrategieën en campagnes

Platform update
Update datum
23 juni 2024
Type update