Verbeterde order complete pagina voor een duidelijker overzicht

Delen:

We zijn blij om de vernieuwde opmaak van onze order complete pagina aan te kondigen. Deze update zorgt voor een overzichtelijkere weergave en biedt duidelijkere informatie over de status van je bestelling wanneer deze compleet is.

Wat is er nieuwe ?

Met de nieuwe verbeteringen aan de order complete pagina hebben we de lay-out geoptimaliseerd om alle relevante informatie in één oogopslag beschikbaar te maken. Klanten kunnen nu eenvoudig hun bestelling bekijken, de factuur downloaden, en de gekozen verzendwijze, het bezorgadres en de betaalstatus zien.

Waarom is dit belangrijk?

Deze update is ontworpen om het gebruiksgemak te verhogen en de klantervaring te verbeteren. Een overzichtelijke order complete pagina helpt klanten snel en efficiënt alle belangrijke details van hun bestelling te controleren. Dit vermindert de kans op misverstanden en zorgt voor een soepelere afhandeling van de bestelling.

Waar kun je het vinden?

De verbeterde order complete pagina is direct toegankelijk zodra je bestelling is voltooid. Na het afronden van je aankoop word je automatisch naar deze pagina geleid. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je bestelling te beheren en eventuele documenten te downloaden.

Met deze verbetering streven we ernaar om een nog betere en transparantere service te bieden aan onze klanten.

Platform update
Update datum
8 juni 2024
Type update