Vertraging bij het toevoegen van items op ons platform

Delen:

Onlangs hebben we ontdekt dat het toevoegen van items op ons platform langdurig kan zijn voor gebruikers die een aanzienlijk aantal andere items op het platform hebben gepubliceerd. Deze vertragingen worden veroorzaakt door een bug in ons algoritme dat de publicatielimieten van gebruikers binnen hun lidmaatschap controleert.

Wanneer treed het probleem op

Wanneer een gebruiker met een omvangrijk aantal gepubliceerde items nieuwe items probeert toe te voegen, kan het algoritme aanzienlijke vertragingen veroorzaken. Dit heeft een negatieve impact op de efficiëntie en gebruikerservaring van onze klanten. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat dit mogelijk heeft veroorzaakt.

Wat wordt er aan gedaan

Ons technische team is op de hoogte gebracht van deze bug en werkt er met de hoogste prioriteit aan om het probleem op te lossen. We zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat onze klanten kunnen blijven genieten van een soepele en efficiënte gebruikerservaring op ons platform.

Eventuele tijdelijke oplossing

De gebruiker van het platform kan er tijdelijk voor kiezen om items onder te verdelen over meerdere accounts. zodat deze performance issues niet optreden. U kunt in dat geval de extra accounts een gratis lidmaatschap verstrekken via het beheersysteem.

Wanneer verwachten we een oplossing

We streven ernaar de benodigde aanpassingen zo snel mogelijk door te voeren. Ons team werkt momenteel aan een oplossing om de vertragingen bij het toevoegen van items te minimaliseren, ongeacht het aantal items dat een gebruiker heeft gepubliceerd. We verwachten dat deze oplossing binnenkort beschikbaar zal zijn en de vertragingen tot een minimum zal beperken.

We willen onze gewaardeerde klanten bedanken voor hun geduld en begrip terwijl we aan een oplossing werken. We zullen blijven communiceren over de voortgang van de bugfix en zullen de klanten op de hoogte houden van eventuele verdere ontwikkelingen.

Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We waarderen uw voortdurende steun en vertrouwen in StartPlatform.

Platform update
Update datum
12 juni 2023
Type update

Eerdere updates