Woonplaats leden instelling

Delen:

We introduceren een nieuwe instelling waarmee beheerders kunnen bepalen of de woonplaats van leden wordt weergegeven in het ledenoverzicht en op de ledenpagina. Deze functie biedt meer flexibiliteit en privacycontrole.

Wat is er Nieuwe?

Met de nieuwe instelling kunnen beheerders eenvoudig kiezen of de woonplaats van leden zichtbaar is in het ledenoverzicht en op de individuele ledenpagina's. Dit is een handige aanpassing voor situaties waarin het tonen van de woonplaats niet wenselijk of noodzakelijk is. De instelling kan naar behoefte worden in- of uitgeschakeld, afhankelijk van de privacyvoorkeuren en gebruiksbehoeften.

Waarom is dit belangrijk?

Deze functie verhoogt de flexibiliteit en privacycontrole voor beheerders en leden. In sommige gevallen kan het tonen van de woonplaats overbodig of zelfs ongewenst zijn. Door de mogelijkheid te bieden deze informatie te verbergen, kunnen beheerders beter inspelen op de privacybehoeften van hun leden en de gebruikservaring personaliseren. Dit draagt bij aan een gevoel van vertrouwen en veiligheid binnen de gemeenschap.

Waar kun je het vinden?

De nieuwe instelling is te vinden via instellingen > instellingen. Hier kunnen beheerders eenvoudig kiezen of de woonplaatsinformatie van leden wordt getoond of verborgen. Dit kan op elk moment worden aangepast om te voldoen aan de veranderende behoeften en voorkeuren.

Met deze aanpassing streven we ernaar om een meer flexibele en privacygerichte ervaring te bieden aan zowel beheerders als leden, waardoor het beheer van ledeninformatie nog eenvoudiger wordt

Platform update
Update datum
9 juli 2024
Type update