Gratis abonnementen weggeven op platform

Eenmalig abonnement

Delen:

Het is mogelijk om een goedkoper of compleet gratis abonnement aan te bieden. Het abonnement kan maar één keer worden aangeschaft en is daarmee te gebruiken voor promoties.

Promotionele activiteiten

Dit nieuwe abonnement biedt jullie de flexibiliteit om eenmalige abonnementen te creëren die door nieuwe of bestaande leden kan worden aangeschaft. Het doel is om hen kennis te laten maken met het platform, nieuwe leden te verwelkomen en promotionele acties te ondersteunen. Jullie kunnen ervoor kiezen om dit abonnement tegen een kortingsprijs aan te bieden of zelfs volledig gratis te maken.

Eenmalig abonnement

Je stelt hierbij ook het aantal dagen in voor hoelang het abonnement geldig is. Na het verlopen van het abonnement wordt deze niet automatisch verlengt en kan deze niet nogmaals worden aangeschaft. Daarmee is deze ontwikkeling te gebruiken voor promotionele activiteiten.

Wat zijn de voordelen van dergelijke promotionele acties?

  • Kennismaking met jouw platform: Door een gratis abonnement aan te bieden, kunnen nieuwe gebruikers het platform verkennen zonder directe financiële verplichtingen. Dit creëert een laagdrempelige instap en maakt het gemakkelijker voor hen om te ontdekken wat jullie te bieden hebben.
  • Stimuleren van nieuwe lidmaatschappen: Een gratis abonnement kan een krachtige incentive zijn voor nieuwe leden om zich bij jullie platform aan te sluiten. Het is een aantrekkelijke mogelijkheid voor potentiële gebruikers om de waarde en functionaliteit van jullie diensten te ervaren voordat ze zich verbinden aan een betaald abonnement.
  • Promoties en marketingcampagnes: Het gratis abonnement kan ook worden ingezet als onderdeel van jullie promoties en marketingcampagnes. Het stelt jullie in staat om tijdelijke aanbiedingen te creëren, bijvoorbeeld tijdens speciale evenementen of feestdagen. Dit kan leiden tot een verhoogde bekendheid, meer betrokkenheid en uiteindelijk tot een grotere klantenkring.

We hopen dat deze nieuwe functionaliteit jullie in staat stelt om nog meer waarde te bieden aan jullie gebruikers en nieuwe mogelijkheden te ontdekken voor het bevorderen van jullie platform. We kijken uit naar jullie creativiteit bij het benutten van deze promotionele acties en we blijven ons inzetten om jullie de best mogelijke SaaS-oplossing te bieden.

Up-to-date platform opzetten

Bekijk onze andere updates