Hvordan laver jeg selv en god hjemmeside?

03 March 2023
Del:

Vil du lave din egen gode hjemmeside, eller vil du have nogen andre til at lave den for dig? At lave en god hjemmeside selv uden erfaring kan være udfordrende. Ofte kræver det dog alligevel en vis erfaring. Eller måske ikke?

Vi kan hjælpe dig i gang, hvis du ønsker at lave din egen hjemmeside. Der er forskellige løsninger, du selv kan bruge, som Wix, Wordpress og StartPlatform.

Lav en hjemmeside med Wordpress

Du kan for eksempel lave en god hjemmeside med Wordpress. Du skal dog sætte dig ind i Wordpress, skabelonerne og alle de tilføjelser, du har brug for. Alt i alt kræver det en del viden. Med Wordpress kan du sandsynligvis lave din egen hjemmeside, men det er stadig svært at vurdere, om du virkelig laver en god hjemmeside selv.

Driftsæt din Wordpress-hjemmeside selv

Hvis du vælger at lave en hjemmeside med Wordpress, skal du huske, at du også skal have den hostet. Dette kan gøres hos virksomheder som Yourhosting, Hostnet eller TransIP. Du bestiller en hostingpakke der, laver derefter din hjemmeside og placerer den på denne hostingpakke.

Lav en god hjemmeside med WIX

Du kan selvfølgelig også lave din egen hjemmeside med Wix. Wix har nogle fordele i forhold til Wordpress. Men med Wix skal du gøre meget selv. Du skal finde ud af, hvordan Wix fungerer, og lære at arbejde med det. Kommer du ikke videre? Så kan du få en professionel til at lave din Wix-hjemmeside. Wix har en markedsplads, hvor du kan finde en sådan professionel. Ulempen er, at du i så fald kommer til at have med en anden virksomhed at gøre.

Lav en hjemmeside med StartPlatform

StartPlatform tilbyder egentlig en hybridløsning. Du og StartPlatform laver en hjemmeside sammen. Du har en fast kontaktperson og behøver ikke lede efter en professionel, der kan hjælpe dig, når du sidder fast.

Vil du lave en god hjemmeside selv? Hos StartPlatform gør du ikke alt selv, men meget. Vi giver dig redskaber, så du selv kan komme i gang, men vi aflaster dig ved at sætte fundamentet op for dig. Derefter kan du selv færdiggøre din hjemmeside efter dine ønsker. Du betaler kun for vores ekspertise, og alt det, du selv kan gøre, gør du selv med glæde.

Naturligvis håndterer StartPlatform også hostingen af din hjemmeside. Så du bliver fuldstændig aflastet fra A til Å.

Lave en god hjemmeside selv?

Se vores tips og faldgruber