Low of high ticket affiliate marketing

Delen:

Wat is het verschil tussen low en high ticket affiliate marketing?

Om het verschil tussen low en high ticket affiliate marketing te verduidelijken delen wij deze vraag op en drie deel vragen. 

Wat is high ticket affiliate marketing?
Ga jij een affiliate website opzetten om dure producten of diensten aan te prijzen? Dan ga jij van start met high ticket affiliate marketing. Met deze vorm van affiliate marketing genereer jij minder sales dan bij low ticket affiliate marketing maar de commissie per sale kan wel oplopen tot 8.000 euro. 

Wat is low ticket affiliate marketing?
Bij Low ticket affiliate marketing liggen de commissies een stuk lager, maar die producten of diensten zijn makkelijker te verkopen. Daardoor genereer jij meer sales en kan jouw omzet bij low ticket affiliate marketing ook aanzienlijk hoog oplopen. Kies jij liever voor low ticket of high ticket affiliate marketing?

Kan ik low en high ticket affiliate marketing combineren op een website?
Low ticket en High ticket affiliate marketing zijn lastig te combineren op een website. De reden daarvoor is simpel. Voor high ticket affiliate marketing heeft jouw website een sjieke uitstraling nodig om de doelgroep te verleiden. Terwijl je bij low ticket affiliate marketing juist het ‘koopjesjager’ gevoel wilt geven. 

Meer weten over affiliate marketing?

Bekijk ons blog