Goede niche affiliate marketing

Kies iets dat bij je past

Delen:

Hoe kies ik een goed onderwerp voor affiliate marketing?

Je kan het beste kiezen voor een niche. Daarna doe je onderzoek naar een goed affiliate programma voor die niche. Wanneer je dat hebt gedaan kan je een affiliate website laten bouwen en met de content aan de slag. Er zijn honderden niches waarvoor jij een succesvolle affiliatie site kan maken. Maar het is belangrijk dat jij de niche interessant vindt. Daardoor houd je het langer vol.  Kies daarom een niche die zoveel mogelijk aansluit bij jouw interesses. Enkele voorbeelden van niches met goede affiliatie programma’s: 

Affiliate marketing onderwerp reizen
Steeds meer mensen reizen de wereld over. Daardoor is men vaak op zoek naar advies. Jij kan een eigen affiliate site opzetten om die mensen van dat advies te voorzien. Je kan daarbij vliegtickets, hotels, vakantieparken en auto verhuurbedrijven aanprijzen.  Skyscanner.com (je verdiend 25 cent voor elke klik naar Skyscanner) en Booking.com (je ontvangt 25% van de commissie van elke succesvolle boeking) bieden een affiliate programma voor deze niche.. 

Gezondheid en fitness onderwerp affiliate website
Iedereen maakt zich zorgen over zijn of haar gezondheid. Daarom is dit een interessante niche. Je kan daarbij bijvoorbeeld informatie delen over vitamines, over afvallen, over workouts en dergelijke. Wil jij een affiliate site maken voor deze niche?. De volgende partijen bieden een interessant affiliatie programma: eVitamines, Obe Fitness en Fitbit. 

Affiliate marketing onderwerp crypto en verkoop
Een affiliate site opzetten voor het verdienen van geld en over ondernemerschap is razend populair. Onderwerpen kunnen zijn: Een webshop opzetten, beginnen met drop shipping, starten met crypto trading en het verhandelen van bepaalde aandelen. De volgende aanbieders bieden een goed affiliate programma: Shopify (je verdiend tot 2000 euro per verkoop), Binance (je verdiend 20% commissie) en StartPlatform (je verdiend tot 25% commissie). 

Naast onderwerp affiliate website ook leuk