God nisje-tilknyttet markedsføring

Velg noe som passer for deg

Del:

Hvordan velger jeg et godt emne for tilknyttet markedsføring?

Det beste er å velge en nisje. Deretter gjør du undersøkelser for å finne et godt tilknyttet program for den nisjen. Når du har gjort det, kan du få bygget en tilknyttet nettside og begynne å lage innhold. Det finnes hundrevis av nisjer der du kan lage en vellykket tilknyttet nettside. Men det er viktig at du synes nisjen er interessant. På den måten holder du det gående lenger. Velg derfor en nisje som så mye som mulig samsvarer med dine interesser. Noen eksempler på nisjer med gode tilknyttede programmer er:

Tilknyttet markedsføring innen reise

Flere og flere mennesker reiser verden rundt. Derfor leter folk ofte etter råd. Du kan sette opp din egen tilknyttede nettside for å gi disse menneskene råd. Du kan markedsføre flybilletter, hoteller, ferieparker og bilutleiefirmaer. Skyscanner.com (du tjener 25 cent for hvert klikk til Skyscanner) og Booking.com (du får 25% av provisjonen for hver vellykket bestilling) tilbyr et tilknyttet program for denne nisjen.

Helse- og fitness-tema tilknyttet nettside

Alle er opptatt av helsen sin. Derfor er dette en interessant nisje. Du kan for eksempel dele informasjon om vitaminer, vekttap, treningsrutiner og lignende. Vil du lage en tilknyttet nettside for denne nisjen? Følgende selskaper tilbyr et interessant tilknyttet program: eVitamines, Obe Fitness og Fitbit.

Tilknyttet markedsføring innen krypto og salg

Å sette opp en tilknyttet nettside for å tjene penger og om entreprenørskap er svært populært. Emner kan inkludere å starte en nettbutikk, begynne med dropshipping, begynne med kryptohandel og handle visse aksjer. Følgende tilbydere har gode tilknyttede programmer: Shopify (du tjener opptil 2000 euro per salg), Binance (du tjener 20% provisjon) og StartPlatform (du tjener opptil 25% provisjon).

I tillegg til emnet for tilknyttet nettside også morsomt