De 11 beste WiX-alternativene

Finn ditt beste WiX-alternativ

Del:

Som ledende leverandør av nettsidebyggerplattformen StartPlatform forstår vi at Wix er et populært valg for de som leter etter en enkel og tilgjengelig måte å bygge sin egen nettside på. Imidlertid kan noen brukere lete etter et alternativ til Wix av forskjellige årsaker.

Enten det er begrensninger i funksjoner, utilstrekkelige tilpasningsmuligheter eller prisinnvendinger, er det mange grunner til at folk søker etter Wix-alternativer. Heldigvis er det mange andre alternativer tilgjengelige for de som leter etter en mer tilpasningsdyktig, fleksibel og kraftig nettsidebygger.

Årsaker til å lete etter Wix-alternativer

 • Begrensninger i funksjoner: Selv om Wix tilbyr et bredt spekter av funksjoner, kan noen brukere lete etter spesifikke funksjoner som ikke er tilgjengelige på plattformen. Dette kan for eksempel gjelde for e-handelsfunksjonalitet, tilpassede skjemaer, API-integrasjoner og mer.
 • Begrensede tilpasningsmuligheter: Selv om Wix er en enkel plattform å bruke, kan den være begrenset når det gjelder tilpasningsmuligheter. Brukere kan føle seg begrenset av tilgjengelige maler og temaer, noe som hindrer dem i å tilpasse nettstedet fullstendig etter behovene sine.
 • Prisinnvendinger: Selv om Wix har en gratis versjon, kan prisen på premiumabonnementer være høy for noen brukere. For bedrifter og gründere som leter etter et mer overkommelig alternativ, kan det være verdt å se etter et alternativ.

Hva er StartPlatform som et alternativ til Wix?

StartPlatform er for tiden en av alternativene til Wix. Vi har lansert StartPlatform spesielt for de som ønsker å lansere en nettside med betalingstransaksjoner eller brukerinteraksjoner. I tillegg til StartPlatform er det imidlertid mange andre Wix-alternativer tilgjengelige.

10 andre Wix-alternativer

Hvis en gründer leter etter en måte å bygge en nettside på, er det fristende å velge den kjente og brukervennlige nettsidebyggeren Wix. Men det er mange andre alternativer som kan være verdt å vurdere, hver med sine egne fordeler og ulemper. I denne artikkelen vil vi diskutere 10 alternativer til Wix som kan hjelpe deg med å lage en profesjonell og unik nettside.

 • Wix-alternativ WordPress: WordPress er det mest populære innholdsstyringssystemet (CMS) i verden og tilbyr et enormt spekter av funksjoner og fleksibilitet. Det er helt åpent kildekode, noe som betyr at du kan bruke det gratis og tilpasse det. WordPress er derfor et svært attraktivt alternativ for de som leter etter en kraftig og skalerbar løsning for nettstedet sitt. En av de største fordelene med WordPress er den enorme fellesskapet av brukere og utviklere som sørger for at det alltid er en løsning for hvert problem.
 • Wix-alternativ Squarespace: Squarespace er en annen populær nettsidebygger som fokuserer spesielt på å lage vakre, moderne og visuelt appellerende nettsteder. Den har en intuitiv grensesnitt og tilbyr et bredt utvalg av maler og temaer. Squarespace er også spesielt egnet for e-handel, med innebygde funksjoner for nettbutikker og betalinger.
 • Alternativ til Wix Shopify: Shopify er en spesialisert e-handelsnettsidebygger som fokuserer på å bygge nettbutikker. Den tilbyr en komplett sett med verktøy for å administrere produkter, behandle bestillinger og akseptere betalinger. Shopify er også helt vertsbasert, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å administrere serverinfrastrukturen og sikkerhetsoppdateringer.
 • Alternativ til Wix Webflow: Webflow er en kraftig visuell nettsidebygger som lar designere og utviklere bygge responsive nettsteder uten å skrive kode. Den tilbyr et brukervennlig grensesnitt og har et stort utvalg av maler og designverktøy. Webflow har også et innebygd innholdsstyringssystem og tilbyr integrasjoner med populære verktøy som Zapier og Google Analytics.
 • Wix-alternativ Weebly: Weebly er en nettsidebygger som hovedsakelig retter seg mot små bedrifter og frilansere. Den tilbyr et enkelt dra-og-slipp-grensesnitt og et bredt utvalg av maler. Weebly er også egnet for e-handel, med innebygde butikk- og betalingsfunksjoner.
 • Alternativ Wix Jimdo: Jimdo er en enkel og rimelig nettsidebygger som passer for små bedrifter og enkeltpersoner. Den tilbyr et intuitivt grensesnitt og et utvalg av maler og designverktøy. Jimdo er også egnet for e-handel, med innebygde butikk- og betalingsfunksjoner.
 • Alternativ Wix GoDaddy: GoDaddy er en nettsidebygger som hovedsakelig retter seg mot små bedrifter og gründere. Den tilbyr et bredt utvalg av maler og designverktøy.
 • Alternativ Wix SiteBuilder: SiteBuilder er en brukervennlig nettsidebygger som passer for nybegynnere. Den tilbyr et intuitivt dra-og-slipp-grensesnitt og et bredt utvalg av maler og designverktøy. SiteBuilder er også egnet for e-handel, med innebygde butikk- og betalingsfunksjoner.
 • Wix-alternativ Duda: Duda er en nettsidebygger som fokuserer på å bygge responsive og mobilvennlige nettsteder. Den tilbyr et intuitivt grensesnitt og et bredt utvalg av maler og designverktøy. Duda er også egnet for e-handel, med innebygde butikk- og betalingsfunksjoner.
 • Wix-alternativ Joomla: Joomla er et åpen kildekode CMS som passer for å bygge kraftige og komplekse nettsteder. Den tilbyr et bredt utvalg av funksjoner og fleksibilitet, og er ideell for store og avanserte nettsteder. Joomla har også et stort fellesskap av brukere og utviklere som regelmessig utvikler nye funksjoner og utvidelser.

Konklusjon om beste Wix-alternativ

Det er mange forskjellige alternativer til Wix som du kan vurdere når du bygger nettstedet ditt. Hver av disse plattformene har sine egne fordeler og ulemper, så det er viktig å nøye vurdere funksjonene og mulighetene til hver plattform før du tar en beslutning.

Wix-alternativ med stor fellesskap

WordPress er et utmerket alternativ til Wix for de som leter etter et kraftig CMS med en enorm fellesskap av brukere og utviklere. Squarespace og Shopify er utmerkede valg for de som leter etter en enkel å bruke og integrert e-handelsplattform. Webflow er ideell for designere og utviklere som ønsker å bygge responsive nettsteder uten å skrive kode.

Wix-alternativer for små bedrifter

Weebly, Jimdo, GoDaddy og SiteBuilder er utmerkede Wix-alternativer for små bedrifter og enkeltpersoner som ønsker å bygge en enkel og rimelig nettside. Duda er ideell for de som ønsker å bygge en mobilvennlig og responsiv nettside, og Joomla er perfekt for de som ønsker å bygge en kompleks og avansert nettside.

Wix-alternativ for plattformer

StartPlatform er det beste Wix-alternativet for de som ønsker å lansere sin egen plattform, for eksempel et oppslagstavle, et marked eller en datingside der alt dreier seg om online betalinger og brukerinteraksjoner. I tillegg håndterer StartPlatform-teamet fullstendig konfigurasjonen av nettstedet ditt. Du trenger bare å fylle nettstedet ditt med innhold. Dette gjør at du unngår unødvendige komplikasjoner.

De beste Wix-alternativene er forskjellige for alle

Det er viktig å huske at hver av disse plattformene har unike funksjoner og muligheter, så det er viktig å ta deg tid til å utforske dem og se hvilken plattform som passer best for dine spesifikke behov. Med litt forskning og planlegging kan du bygge et nettsted som ikke bare ser vakkert og profesjonelt ut, men også er effektivt i å nå dine mål.

I tillegg til de beste WIX-alternativene..

..også interessant å gå gjennom