Oppsett av nettside for kjøpesenter

04 October 2023
Del:

I en verden som stadig blir mer digital, er det viktig for kjøpesentre å utvikle seg i takt med tiden. Opprettelsen av en nettside for et kjøpesenter gir ikke bare nye muligheter for alle tilknyttede butikker, men også for selve kjøpesenteret.

I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan opprettelsen av en sentral nettside for kjøpesentre kan føre til en sterkere online tilstedeværelse for individuelle butikker og hvordan online markedsføring kan brukes for å øke suksessen til alle butikkene.

Hvorfor en nettside for kjøpesenter?

Digitaliseringen har endret forbrukeradferden. Potensielle kunder søker informasjon, produkter og tjenester online. Derfor er det essensielt for kjøpesentre å ha en online tilstedeværelse. En sentralisert nettside gir en oversikt over alle butikkene i kjøpesenteret, slik at kunder enkelt kan finne informasjon om tilgjengelige butikker, åpningstider, aktuelle tilbud og mer.

Lag nettside for kjøpesenter

Kom i gang med å opprette en nettside for et kjøpesenter i dag. Programvaren vår er perfekt egnet for kjøpesentre, og vi veileder deg gjennom hele prosessen.

Vår tilnærming

Individuell innlogging for butikker

En av kjernefunksjonene til nettsiden er å tillate individuell innlogging for hver butikk i senteret. Dette gjør at butikkeiere aktivt kan delta på nettsiden og administrere sine online profiler. De kan:

 • Dele nyheter og oppdateringer: Butikkeiere kan dele nyheter, arrangementer og tilbud for å holde kundene informert om hva som skjer i butikken deres.
 • Legge til ledige stillinger: Hvis en butikk har ledige stillinger, kan de enkelt legge dem ut på nettsiden, og dermed blir kjøpesenteret en kilde for lokale jobbsøkere.
 • Administrere butikksiden: Butikker kan administrere sin egen butikkside, inkludert å legge til bilder, beskrivelser, kontaktopplysninger og lenker til sosiale medier.

Dette gir hver butikk frihet og fleksibilitet til å administrere sin online tilstedeværelse på en personlig og relevant måte.

Funksjoner på en nettside for kjøpesenter

I en tid der digitalisering har blitt normen, spiller nettsider en avgjørende rolle for suksessen til bedrifter og organisasjoner. For kjøpesentre er dette ikke annerledes. Opprettelsen av en moderne, interaktiv nettside for et kjøpesenter gir utallige fordeler, inkludert automatisk visning av butikker på et kart, deling av åpningstider, direkte kontakt med butikker, promotering av sosiale mediekanaler, mulighet for direkte online kjøp fra butikkene og opprettelse av individuelle butikksider.

 • Automatisk butikkvisning på et kart: En av de mest praktiske funksjonene på en nettside for et kjøpesenter er automatisk visning av beliggenheten til hver butikk på et interaktivt kart. Dette gjør at besøkende raskt kan finne de butikkene de ønsker å besøke, selv om de ikke er kjent med kjøpesenterets layout. Med ett klikk kan de se nøyaktig beliggenhet for en butikk.
 • Tilgang til alle åpningstider: En annen viktig funksjon er å gi detaljert informasjon om åpningstidene for hver butikk i kjøpesenteret. Besøkende kan enkelt sjekke når deres favorittbutikker er åpne, noe som hjelper dem med å planlegge besøket. Dette fremmer kundetilfredshet og forbedrer den generelle handleopplevelsen.
 • Direkte kontakt med butikker: Muligheten for besøkende å ta direkte kontakt med individuelle butikker er en annen fordel. Gjennom nettsiden kan kunder stille spørsmål, avtale møter eller be om informasjon. Dette styrker kundeforholdet og øker kundens engasjement.
 • Promotering av sosiale mediekanaler: Moderne nettsider for kjøpesentre inkluderer ofte integrasjon med sosiale medieplattformer. Butikker kan dele sine sosiale mediekontoer direkte på nettsiden, noe som gir dem muligheten til å øke sin online tilstedeværelse. Dette er en kraftig måte å dele nyheter, kampanjer og arrangementer med følgerne sine.
 • Individuelle butikksider: En sentral nettside kan gi hver butikk muligheten til å administrere sin egen butikkside. Her kan de dele bilder, beskrivelser, nyheter og tilbud. Dette gir hver butikk en personlig plass til å presentere seg for potensielle kunder og understreke sin unike karakter.
 • Direkte online kjøp og betaling: Et revolusjonerende skritt i digitaliseringen av handleopplevelsen er muligheten for kunder å gjøre direkte onlinekjøp og betale i alle butikker som er lagt til på nettsiden. Med e-handelsfunksjonalitet kan kunder velge produkter, legge dem i handlekurven og trygt betale, alt fra komforten av sitt eget hjem. Dette åpner nye muligheter for butikker til å utvide kundebasen og øke omsetningen.

Opprettelsen av en nettside for et kjøpesenter med disse funksjonene krever normalt sett grundig planlegging og utvikling. Med vår standard kjøpesentersoftware er det en saga blott. Den øker synligheten til kjøpesenteret, forbedrer kundetilfredsheten og gir butikkene en kraftig plattform for å presentere seg selv. I en tid der online tilstedeværelse er uvurderlig, er opprettelsen av en moderne nettside for kjøpesentre en investering som er verdt det og baner vei for suksess i den digitale tidsalderen.

Opprette nettside for kjøpesenter

Visste du at vi kan lage en nettside for et kjøpesenter på bare to uker? Det spiller ingen rolle hvor mange butikker du ønsker å markedsføre. Med vår programvare for kjøpesentre er dette enkelt å få på plass.

Vår tilnærming

Online markedsføring for kjøpesentre

En av de største fordelene med å ha en sentral nettside er muligheten til å implementere kraftige online markedsføringsstrategier for alle butikkene i kjøpesenteret. Her er noen måter online markedsføring kan brukes:

 • Felles kampanjer: Kjøpesenteret kan organisere felles kampanjer for å tiltrekke seg kunder. Dette kan for eksempel være en spesiell kalender for kjøpesenterarrangementer med rabatter og tilbud for ulike butikker.
 • Sosiale medier markedsføring: Nettsiden kan kobles til kjøpesenterets sosiale mediekontoer, noe som gjør det enkelt å dele kunngjøringer og nyheter.
 • E-postmarkedsføring: Å samle e-postadresser via nettsiden gir kjøpesenteret muligheten til å sende regelmessige nyhetsbrev med oppdateringer, tilbud og arrangementer.
 • Søkemotoroptimalisering (SEO): Ved å optimalisere nettsiden for søkemotorer kan butikkene bli bedre synlig for potensielle kunder som søker online.

Spar kostnader med å lage nettside for kjøpesenter

Å lage en sentralisert nettside for et kjøpesenter kan være kostnadsbesparende for individuelle butikker av forskjellige årsaker:

 1. Felles markedsføringskostnader: Ved å samarbeide om én sentral nettside for kjøpesenter kan butikkene dele kostnadene for nettsideutvikling, vedlikehold og online markedsføringskampanjer.
 2. Utnytt skalafordeler: Den samlede innsatsen på én nettside for kjøpesentre gir muligheten til å dra nytte av skalafordeler.
 3. Felles kampanjer og arrangementer: Ved å arrangere felles kampanjer og arrangementer via den sentrale nettsiden kan butikkene kombinere markedsføringsbudsjettene for større påvirkning.
 4. Effektivitet i innholdsproduksjon: Å dele én plattform gjør det enklere å lage og administrere innhold.
 5. Tilgang til felles kundedata: En sentral nettside for kjøpesentre kan også samle inn og analysere kundedata på et nivå som individuelle butikker normalt sett ikke kan oppnå.
 6. Enhetlig merkevareprofil: En felles nettside gir en enhetlig merkevareprofil for hele kjøpesenteret.

Ved å opprette en nettside for et kjøpesenter kan individuelle butikker spare kostnader på markedsføring og samtidig dra nytte av fordelene ved felles markedsføring. Dette styrker ikke bare butikkenes online tilstedeværelse, men bidrar også til suksessen til hele kjøpesenteret.

Lage nettside for kjøpesenter

Å lage en komplett nettside for et kjøpesenter... Det må være dyrt! Tro om igjen. For 1999 euro ordner vi hele oppsettet.

Se priser

Nettside for kjøpesenter

Å opprette en nettside for et kjøpesenter er et strategisk skritt for å tilpasse seg den digitale tidsalderen og dra nytte av fordelene med online markedsføring. Ved å tilby individuelle pålogginger for butikker kan de styrke sin online tilstedeværelse, samtidig som kjøpesenteret som helhet kan dra nytte av felles markedsføringsinnsats.

Sammen kan de tilby en mer attraktiv og moderne handleopplevelse, noe som kan føre til større suksess for alle involverte parter. Det er på tide å omfavne det den digitale tidsalderen har å tilby og styrke fremtiden til kjøpesentre. Ønsker du å lage en nettside for et kjøpesenter? Vår programvare er perfekt egnet for det.

I tillegg til nettside for kjøpesenter...

...også interessante artikler for deg