Opzetten van website voor winkelcentrum

04 October 2023
Delen:

In een wereld die steeds digitaler wordt, is het voor winkelcentra van groot belang om mee te evolueren. Het opzetten van een website voor een winkelcentrum biedt niet alleen nieuwe mogelijkheden voor alle aangesloten winkels, maar ook voor het winkelcentrum zelf.

In dit artikel zullen we bespreken hoe het creëren van een centrale website voor winkelcentra kan leiden tot een sterkere online aanwezigheid voor individuele winkels en hoe online marketing kan worden ingezet om het succes van alle winkels te vergroten.

Waarom een Website voor winkelcentrum?

De digitalisering heeft het consumentengedrag veranderd. Potentiële klanten zoeken online naar informatie, producten en services. Daarom is het voor winkelcentra essentieel om een online aanwezigheid te hebben. Een gecentraliseerde website biedt een overzicht van alle winkels in het winkelcentrum, waardoor klanten gemakkelijk informatie kunnen vinden over de beschikbare winkels, openingstijden, actuele aanbiedingen en meer.

Website maken voor winkelcentrum

Begin vandaag nog met het opzetten van een website voor een winkelcentrum. Onze software is perfect geschikt voor winkelcentra en wij begeleiden jou van A tot Z.

Onze aanpak

Individuele Login voor Winkels

Een van de kernfuncties van de website is het toestaan van individuele logins voor elke winkel in het centrum. Hiermee kunnen winkeliers actief participeren op de website en hun online profielen beheren. Ze kunnen:

 • Nieuws en Updates Delen: Winkeliers kunnen nieuwsberichten, evenementen en aanbiedingen delen om klanten op de hoogte te houden van wat er in hun winkel gebeurt.
 • Vacatures Toevoegen: Als een winkel vacatures heeft, kunnen ze deze eenvoudig op de website plaatsen, waardoor het winkelcentrum een bron wordt voor lokale werkzoekenden.
 • Winkel Pagina Beheren: Winkels kunnen hun eigen winkelpagina beheren, inclusief het toevoegen van foto's, beschrijvingen, contactinformatie en links naar hun sociale media.

Dit geeft elke winkel de vrijheid en flexibiliteit om hun online aanwezigheid op een persoonlijke en relevante manier te beheren.

Functies in een website voor winkelcentrum

In een tijd waarin digitalisering de norm is geworden, spelen websites een cruciale rol in het succes van bedrijven en organisaties. Voor winkelcentra is dit niet anders. Het opzetten van een moderne, interactieve website voor een winkelcentrum biedt talloze voordelen, waaronder het automatisch tonen van winkels op een kaart, het delen van openingstijden, direct contact met de winkels, het promoten van social media-kanalen, direct online kunnen kopen bij de winkels en het creëren van individuele winkelpagina's.

 • Automatische Winkelweergave op een Kaart: Een van de meest handige functies van een website voor een winkelcentrum is het automatisch tonen van de locatie van elke winkel op een interactieve kaart. Dit stelt bezoekers in staat om snel de winkels te vinden die ze willen bezoeken, zelfs als ze niet bekend zijn met de lay-out van het winkelcentrum. Met één klik kunnen ze de exacte locatie van een winkel bekijken.
 • Toegang tot Alle Openingstijden: Een andere belangrijke functie is het verstrekken van gedetailleerde informatie over de openingstijden van elke winkel in het winkelcentrum. Bezoekers kunnen gemakkelijk controleren wanneer hun favoriete winkels geopend zijn, wat hen helpt bij het plannen van hun bezoek. Dit bevordert de tevredenheid van de klant en verbetert de algehele winkelervaring.
 • Direct Contact met Winkels: Het bieden van de mogelijkheid voor bezoekers om direct contact op te nemen met individuele winkels is een ander voordeel. Via de website kunnen klanten vragen stellen, afspraken maken of informatie opvragen. Dit versterkt de klantrelatie en bevordert de betrokkenheid van de klant.
 • Promotie van Social Media-kanalen: Moderne websites voor winkelcentra omvatten vaak integratie met social media-platforms. Winkels kunnen hun social media-accounts rechtstreeks op de website delen, waardoor ze hun online aanwezigheid verder kunnen vergroten. Dit is een krachtige manier om nieuws, promoties en evenementen te delen met hun volgers.
 • Individuele Winkelpagina's: Een centrale website kan elke winkel de mogelijkheid bieden om een eigen winkelpagina te beheren. Hier kunnen ze foto's, beschrijvingen, nieuws en aanbiedingen delen. Dit geeft elke winkel een persoonlijke ruimte om zichzelf te presenteren aan potentiële klanten en hun unieke karakter te benadrukken.
 • Direct Online Kopen en Betalen: Een revolutionaire stap in het digitaliseren van de winkelervaring is de mogelijkheid voor klanten om direct online aankopen te doen en te betalen bij alle winkels die op de website zijn toegevoegd. Met e-commercefunctionaliteit kunnen klanten producten selecteren, in hun winkelwagen plaatsen en veilig afrekenen, allemaal vanuit het comfort van hun eigen huis. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor winkels om hun klantenbestand uit te breiden en de omzet te verhogen.

Het opzetten van een website voor een winkelcentrum met deze functies vereist normaliter een zorgvuldige planning en ontwikkeling. Met onze standaard winkelcentrum software is dat verleden tijd. Het vergroot de zichtbaarheid van het winkelcentrum, verbetert de klanttevredenheid en biedt winkels een krachtig platform om zichzelf te presenteren. In een tijd waarin online aanwezigheid van onschatbare waarde is, is het opzetten van een moderne website voor winkelcentra een investering die de moeite waard is en de weg vrijmaakt voor succes in het digitale tijdperk.

Winkelcentrum website opzetten

Wist je dat wij in twee weken een website voor een winkelcentrum maken? Het maakt niet uit hoeveel winkels jij wilt promoten. Met onze winkelcentra software is dit zo gepiept.

Onze aanpak

Online Marketing voor Winkelcentra

Een van de grootste voordelen van het hebben van een centrale website is de mogelijkheid om krachtige online marketingstrategieën toe te passen voor alle winkels in het winkelcentrum. Hier zijn enkele manieren waarop online marketing kan worden ingezet:

 • Gezamenlijke Promoties: Het winkelcentrum kan gezamenlijke promoties opzetten om klanten aan te trekken. Dit kan bijvoorbeeld een speciale winkelcentrum-evenementenkalender zijn met kortingen en aanbiedingen voor verschillende winkels.
 • Sociale Media Marketing: De website kan worden gekoppeld aan de sociale media-accounts van het winkelcentrum, waardoor het gemakkelijk wordt om aankondigingen en nieuws te delen.
 • E-mailmarketing: Het verzamelen van e-mailadressen via de website stelt het winkelcentrum in staat om regelmatig nieuwsbrieven te versturen met updates, aanbiedingen en evenementen.
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO): Door de website te optimaliseren voor zoekmachines, kunnen winkels beter worden gevonden door potentiële klanten die online zoeken.

Kosten besparen met website maken voor winkelcentrum

Het maken van een gecentraliseerde website voor een winkelcentrum kan kostenbesparend zijn voor individuele winkels om verschillende redenen:

 1. Gedeelde Marketingkosten: Door samen te werken op één centrale website voor winkelcentrum, kunnen de winkels de kosten voor websiteontwikkeling, onderhoud en online marketingcampagnes delen.
 2. Profiteren van Schaalvoordelen: De collectieve inzet op één website voor winkelcentra biedt de mogelijkheid om te profiteren van schaalvoordelen.
 3. Gemeenschappelijke Promoties en Evenementen: Door gezamenlijke promoties en evenementen te organiseren via de centrale website, kunnen de winkels hun marketingbudgetten bundelen voor grotere impact.
 4. Efficiëntie in Contentcreatie: Het delen van één platform maakt het gemakkelijker om content te creëren en te beheren.
 5. Toegang tot Gezamenlijke Klantendata: Een centrale website voor winkelcentra kan ook klantendata verzamelen en analyseren op een niveau dat individuele winkels normaal gesproken niet kunnen bereiken.
 6. Uniforme Merkuitstraling: Een gemeenschappelijke website zorgt voor een uniforme merkuitstraling voor het hele winkelcentrum.

Met het opzetten van een website voor een winkelcentrum kunnen individuele winkels kosten besparen op marketinginspanningen en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van collectieve marketing. Dit versterkt niet alleen de online aanwezigheid van de winkels, maar draagt ook bij aan het succes van het hele winkelcentrum.

Winkelcentrum website laten maken

Een complete website laten maken voor een winkelcentrum.. Dat moet wel duur zijn! Dacht het niet. Voor 1999 euro regelen wij de complete inrichting.

Bekijk prijzen

Website voor winkelcentrum maken

Het opzetten van een website voor een winkelcentrum is een strategische stap om zich aan te passen aan het digitale tijdperk en te profiteren van de voordelen van online marketing. Door individuele logins voor winkels aan te bieden, kunnen ze hun online aanwezigheid versterken, terwijl het winkelcentrum als geheel kan profiteren van gezamenlijke marketinginspanningen.

Samen kunnen ze een aantrekkelijkere en modernere winkelervaring bieden, wat kan leiden tot groter succes voor alle betrokken partijen. Het is tijd om te omarmen wat het digitale tijdperk te bieden heeft en de toekomst van winkelcentra te versterken. Website voor winkelcentrum laten maken? Onze software is daar perfect voor geschikt.

Naast website voor winkelcentrum..

..ook interessant artikelen voor jou