Two-Factor Authentication (2FA) in beheersysteem

Delen:

We hebben geweldig nieuws: we hebben zojuist een nieuwe functie toegevoegd aan SiteCMS die jullie beheerdersaccounts nog beter zal beveiligen! Vanaf nu kunnen jullie gebruikmaken van Two-Factor Authentication (2FA) om jullie gegevens extra te beschermen. We willen ervoor zorgen dat jullie met een gerust hart kunnen werken aan jullie websites.

Hoe stel ik 2FA in

Ben je benieuwd hoe je 2FA kunt instellen? Geen zorgen, het is heel simpel! Als beheerder hoef je alleen maar op je naam te klikken in de rechterbovenhoek van de pagina. Daar zie je nu een gloednieuwe optie genaamd "2FA". Klik erop en volg de instructies om het in te schakelen. We raden je aan om een authenticator-app te gebruiken, zoals Google Authenticator of Authy, om je 2FA-codes te genereren.

Waarom 2FA instellen

Met 2FA ingeschakeld, wordt er een extra beveiligingslaag toegevoegd aan je account. Bij het inloggen wordt er om een unieke code gevraagd, die je kunt genereren met behulp van de authenticator-app op je smartphone of een ander apparaat. Het lijkt misschien een extra stap, maar het is de moeite waard voor de veiligheid van je gegevens.

2FA niet verplicht

We willen benadrukken dat het instellen van 2FA optioneel is, maar we raden het ten zeerste aan. Veiligheid staat voorop, vooral als het gaat om het beschermen van belangrijke informatie.

Als je nog vragen hebt over het instellen van 2FA in SiteCMS, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam. We staan klaar om je te helpen!

Bedankt voor jullie voortdurende steun en vertrouwen in StartPlatform en SiteCMS. We hopen dat deze nieuwe 2FA-functie jullie gemoedsrust zal geven en jullie ervaring nog veiliger en prettiger zal maken.

Andere updates