Hvordan kan jeg koble HubSpot til nettstedet mitt?

03 February 2024
Del:

Fullstendig guide for å koble HubSpot til en nettside

Å koble HubSpot til en nettside er en klok avgjørelse for å effektivisere markedsførings- og salgsprosessene dine. HubSpot, som ledende plattform for inbound-markedsføring, tilbyr kraftige verktøy for å generere leads, administrere kundeforhold og forbedre overordnet ytelse. I denne artikkelen vil vi diskutere en trinnvis guide om hvordan du kan koble HubSpot til en nettside.

Trinn 1: Sett opp HubSpot-kontoen

Før du starter med å koble HubSpot til en nettside, må du ha en HubSpot-konto. Gå til den offisielle HubSpot-nettsiden, logg deg på og følg instruksjonene for å sette opp kontoen din. HubSpot tilbyr ulike abonnementer avhengig av bedriftens behov.

 1. Gå til HubSpot-nettsiden.
 2. Klikk på "Start for free": På forsiden av HubSpot ser du sannsynligvis en knapp med teksten "Start for free" eller en lignende oppfordring til handling. Klikk på denne knappen for å starte registreringsprosessen.
 3. Lag en konto: Fyll ut registreringsskjemaet med nødvendig informasjon. Du må kanskje oppgi detaljer som navnet ditt, e-postadresse, passord og informasjon om bedriften din. Sørg for å bruke en gyldig e-postadresse, da HubSpot vil sende en bekreftelses-e-post til denne adressen.
 4. Bekreft e-postadressen din: Etter å ha fylt ut registreringsskjemaet, vil du motta en e-post på den oppgitte e-postadressen. Åpne e-posten og følg instruksjonene for å bekrefte e-postadressen din. Dette er et viktig trinn for å aktivere HubSpot-kontoen din.
 5. Velg et HubSpot-plan: HubSpot tilbyr forskjellige abonnementer, fra gratis til betalte abonnementer med avanserte funksjoner. Velg planen som passer best for dine behov og budsjett.
 6. Fullfør innstillingene: Følg videre instruksjoner på skjermen for å fullføre innstillingene for HubSpot-kontoen din. Du må kanskje svare på noen ytterligere spørsmål for å tilpasse HubSpot bedre til bedriften din.

Vil du lage en nettside med HubSpot?

Med programvaren vår kan du koble den gratis versjonen av HubSpot til en nettside. Dette sparer deg for penger.

Våre priser

Trinn 2: Koble HubSpot-sporingskoden til nettsiden

Hvis du skal koble HubSpot til en nettside, er HubSpot-sporingskoden essensiell for å spore aktiviteten til besøkende på nettsiden din. Logg inn på HubSpot-kontoen din, naviger til "Innstillinger" og deretter til "Sporingskode" under fanen "Rapporter". Kopier den genererte koden og legg den til i overskriften på nettsiden din. Dette gjør at HubSpot kan samle inn data om besøk på nettsiden, sidevisninger og interaksjoner.

 1. Lag en HubSpot-konto: Hvis du ikke allerede har en HubSpot-konto, opprett en på den offisielle HubSpot-nettsiden.
 2. Logg inn på HubSpot-kontoen din: Bruk påloggingsinformasjonen din for å få tilgang til HubSpot-dashboardet.
 3. Naviger til "Innstillinger" i hovedmenyen: Når du er logget inn, søk og klikk på "Innstillinger" i den øverste navigasjonslinjen på dashbordet.
 4. Gå til "Tracking Code" under fanen "Rapporter": Under "Innstillinger"-menyen, søk etter "Tracking Code", som vanligvis befinner seg under fanen "Rapporter". Klikk på den.
 5. Kopier den genererte Tracking Code: HubSpot genererer en spesifikk Tracking Code for kontoen din. Kopier denne koden til utklippstavlen.
 6. Legg til Tracking Code i headeren på nettsiden din: Gå til HTML-koden på nettsiden din og legg til den kopierte HubSpot Tracking Code i headerseksjonen på hver side av nettsiden din. Dette sikrer at koden lastes på hver side. Dette kan også gjøres via Google Tag Manager.
 7. Lagre endringene og publiser nettsiden din: Etter å ha lagt til Tracking Code, lagre endringene og publiser nettsiden din for å sette koden i live.
 8. Verifiser sporingen: Gå tilbake til HubSpot-dashboardet og naviger til "Rapporter" for å se på sporingresultatene. Dette lar deg sjekke om Tracking Code er riktig implementert.

Hjelp med å koble HubSpot til nettsiden?

Når du bruker vår nettsideprogramvare, kan vi hjelpe deg med å koble HubSpot til en nettside. Vi kan også støtte med hele oppsettet av HubSpot.

Våre priser

Trinn 3: Koble nettsideformularer til HubSpot

Når du kobler HubSpot til en nettside, ønsker du selvfølgelig å motta alle leads automatisk i HubSpot. En av de kraftige funksjonene til HubSpot er generering av leads gjennom skjemaer. Lag attraktive skjemaer i HubSpot-dashboardet ditt og implementer dem på strategiske steder på nettsiden din. Sørg for at skjemaene er relevante for målgruppen din og enkle å fylle ut.

 1. Logg inn på HubSpot-kontoen din: Bruk påloggingsinformasjonen din for å få tilgang til HubSpot-dashboardet.
 2. Naviger til "Markedsføring" i hovedmenyen: Søk og klikk på "Markedsføring" i den øverste navigasjonslinjen på dashbordet.
 3. Gå til "Lead Capture" og velg "Skjemaer": Under "Markedsføring"-menyen, søk etter "Lead Capture" og klikk på "Skjemaer".
 4. Klikk på "Opprett skjema": Innenfor "Skjemaer"-dashbordet, klikk på knappen "Opprett skjema" for å lage et nytt skjema.
 5. Velg en skjemamal eller begynn med et tomt skjema: HubSpot tilbyr forskjellige maler du kan tilpasse, eller du kan starte med et tomt skjema og bygge det opp fra bunnen av.
 6. Legg til skjemafelter: Velg ønskede skjemafelter som navn, e-post, bedriftsnavn, osv., avhengig av informasjonen du vil samle inn. Dra feltene til skjemaet.
 7. Tilpass skjemaet: Tilpass layout, farger og stil på skjemaet for å matche utseendet til nettsiden din og merkevaren.
 8. Konfigurer skjemavalg: Still inn alternativer som takkesiden etter utfylling av skjemaet, varsler og sendeinnstillinger.
 9. Klikk på "Publiser" for å lagre skjemaet: Sørg for å lagre og publisere skjemaet for å gjøre det tilgjengelig for implementering på nettsiden din.
 10. Implementer skjemaet på nettsiden din: Kopier den genererte skjemakoden og legg den til på de ønskede sidene på nettsiden din der du vil vise skjemaet.
 11. Test skjemaet: Utfør en test på nettsiden din for å forsikre deg om at skjemaet fungerer riktig, og at dataene som samles inn blir registrert i HubSpot.

Vil du ha en HubSpot-nettside laget?

Hvorfor få laget en HubSpot-nettside når det er mye bedre programvare for nettsteder og rimeligere nettstedprogramvare tilgjengelig.

Våre priser

Trinn 4: Koble CMS-nettsted til HubSpot

Vil du koble et åpen kildekode CMS-nettsted til HubSpot? HubSpot tilbyr integrasjoner med populære Content Management Systems (CMS) som StartPlatform, WordPress, Drupal og mer. Søk etter den spesifikke integrasjonen for ditt CMS i HubSpot Marketplace og følg instruksjonene for å installere den. Denne integrasjonen gjør det enkelt å legge til HubSpot-funksjonalitet på ditt eksisterende nettsted.

 1. Logg inn på HubSpot-kontoen din: Bruk påloggingsinformasjonen din for å få tilgang til HubSpot-dashboardet.
 2. Naviger til "Innstillinger" i hovedmenyen: Søk og klikk på "Innstillinger" i den øverste navigasjonslinjen på dashbordet.
 3. Velg "Integrasjoner" eller en lignende opsjon: Innenfor "Innstillinger"-menyen, søk etter "Integrasjoner" eller en lignende opsjon som refererer til eksterne integrasjoner.
 4. Finn ditt CMS i listen over tilgjengelige integrasjoner: HubSpot støtter integrasjoner med forskjellige CMS-er som StartPlatform, WordPress, Drupal, Joomla, etc. Velg ditt spesifikke CMS fra de tilgjengelige integrasjonene.
 5. Følg de spesifikke instruksjonene for ditt CMS: HubSpot vil gi detaljerte instruksjoner om hvordan du kobler ditt CMS. Dette kan inkludere installasjon av en HubSpot-plugin, konfigurering av API-nøkler eller andre trinn.
 6. Test integrasjonen: Når du har konfigurert integrasjonen, test den ved å redigere noen sider eller innhold på CMS-et ditt og se om endringene synkroniseres med HubSpot.
 7. Finjuster innstillingene om nødvendig: Avhengig av dine spesifikke behov, juster innstillingene både i HubSpot og ditt CMS for å sikre en sømløs og effektiv integrasjon.
 8. Sjekk HubSpot-dokumentasjonen for ytterligere optimalisering: Se gjennom den offisielle HubSpot-dokumentasjonen for eventuelle avanserte innstillinger eller optimaliseringer spesifikke for ditt CMS.

Koble nettsted til HubSpot

Å koble HubSpot til nettstedet ditt er et strategisk trekk for å forbedre markedsføringsinnsatsen din og oppnå bedre resultater. Følg disse trinnene nøye for å oppnå en problemfri integrasjon og dra nytte av HubSpots kraftige funksjoner for å vokse bedriften din.

I tillegg til å koble HubSpot til nettstedet..

..også interessante artikler