Poll plaatsen op platform

Online platform opzetten met poll

Delen:

Wij hebben een update doorgevoerd waarmee jij een poll op jouw platform kan plaatsen. Die poll wordt vervolgens op jouw homepage getoond. Iedereen kan die poll beantwoorden. Na beantwoording van een poll worden de resultaten aan de beantwoorden getoond.

Wat is een poll?

Een poll is een manier om informatie te verzamelen door middel van het stellen van vragen aan een groep mensen en het verzamelen van hun antwoorden. Polls kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het verzamelen van meningen over een bepaald onderwerp, het meten van de populariteit van iets of iemand, of het bepalen van de voorkeuren van mensen.

Platform opzetten met poll

Een platform bouwen met meerdere polls

Wil jij een platform opzetten met meerere polls? Wanneer jij meerdere polls hebt toegevoegd dan wordt er een extra menu op de poll pagina getoond. Met dit menu kan de gebruiker op de pagina van jouw polls, van poll wisselen. Daardoor kan elke gebruiker meerdere polls beantwoorden. 

Elke poll krijgt een unieke URL. Die URL kan jij op elke plaats binnen jouw platform gebruiken zodat jij vanaf elke pagina naar de poll kan verwijzen.

Up-to-date platform opzetten

Bekijk onze andere updates