Lag en rekrutteringsside

Hva er en rekrutteringsside?

Del:

En rekrutteringsside er en nettside som fokuserer på å rekruttere kandidater til ulike stillinger. Dette kan være en online stillingsportal, en plattform for ledige stillinger eller en sosial medieside.

Fordeler ved å sette opp en rekrutteringsside
Det er mange fordeler knyttet til å lage en rekrutteringsside for bedriften din. En av de viktigste grunnene er at det blir enklere for deg å markedsføre bedriften din og finne nye ansatte. Du kan også bruke en rekrutteringsside som et online søknadsskjema eller for ekstra markedsføring av ledige stillinger.

Hvorfor sette opp en rekrutteringsside?

En rekrutteringsside er en fantastisk investering for enhver bedrift som leter etter de beste talentene. En rekrutteringsside gir en enkel måte å fremheve bedriftens kultur, verdier og misjon. Dette kan også brukes til å understreke fordelene ved å jobbe i bedriften din og vise frem teammedlemmene dine.

Trekke til seg potensielle kandidater
En rekrutteringsside kan være et verktøy for å tiltrekke potensielle kandidater og gi dem all informasjon de trenger for å avgjøre om de vil jobbe for bedriften din eller ikke.

Få flere søknader
Vi kan se på rekrutteringssiden som et sted der folk går for å finne jobber. De kan søke og få mer informasjon om bedriften de søker på. 

Rekrutteringsside med Google for Jobs

Google for Jobs er en stillingssøkemotor fra Google. Den tilbyr stillinger fra forskjellige kilder og bedrifter. Hvis du vil lage en rekrutteringsside, sørg for at stillingene dine lastes riktig opp på Google for Jobs.

Google for Jobs for kandidater
Målet med Google for Jobs er å gjøre det enklere for folk å finne jobber ved å tilby enkel tilgang til de mest relevante stillingene og jobbsøkerne på ett sted.

Google for Jobs for arbeidsgivere
Denne tjenesten hjelper også arbeidsgivere med å finne potensielle ansatte med riktige ferdigheter, erfaring, interesse og mer. Når du setter opp en rekrutteringsside, sørg for at rekrutteringsprogramvaren din har en kobling til Google for Jobs for å nå flere kandidater.

Eksisterende rekrutteringssider

Rekrutteringssider har eksistert lenge, men har endret seg drastisk de siste årene.

Rekruttering via LinkedIn
En av de mest populære rekrutteringssidene er LinkedIn. Det er en av de mest brukte profesjonelle sosiale mediaplattformene for å få kontakt med andre fagfolk og arbeidsgivere. Arbeidsgivere kan på LinkedIn målrette stillingsannonser veldig målrettet mot ønskede kandidater.

Andre rekrutteringssider
I tillegg til LinkedIn er det noen andre svært populære rekrutteringssider som Indeed, Monster og CareerBuilder. Hvis du vil lage en rekrutteringsside, ligger suksessen ofte i den nisjen der du spesialiserer deg. Du kan ikke konkurrere med de generelle rekrutteringssidene som Indeed.

Fordeler med andre rekrutteringssider
Hvis du vil lage din egen rekrutteringsside, dra nytte av hver generell rekrutteringsside som allerede finnes. Ved å publisere stillingene dine på disse sidene genererer du mer eksponering for de ledige stillingene på din egen rekrutteringsside. Disse publikasjonene kan ofte også gjøres automatisk.

Lage rekrutteringsside for SMB (små og mellomstore bedrifter)

Å lage din egen rekrutteringsside er den beste måten å markedsføre stillingsannonsene dine, spesielt hvis du har en SMB-bedrift. Du kan enten lage din egen rekrutteringsside ved å bruke en mal eller la en webdesigner lage en for deg. 

Hvordan lage en rekrutteringsside?

StartPlatform tilbyr det beste fra begge verdener. Her kan du enten få bygget en komplett rekrutteringsside for deg eller velge å bare få hjelp med å sette opp malen slik at du selv kan gjøre resten. 

Mer enn rekrutteringssider

Sjekk ut vår komplette blogg