Opret en rekrutteringsside

Hvad er en rekrutteringsside?

Del:

En rekrutteringsside er en hjemmeside, der fokuserer på at rekruttere kandidater til forskellige stillinger. Dette kan være en online jobportal, et jobplatform eller en social medieside.

Fordele ved at oprette en rekrutteringsside
Der er mange fordele ved at få lavet en rekrutteringsside for din virksomhed. En af de vigtigste grunde er, at det bliver lettere for dig at markedsføre din virksomhed og finde nye medarbejdere. Du kan også bruge en rekrutteringsside som en online ansøgningsformular eller til ekstra markedsføring af ledige stillinger.

Hvorfor oprette en rekrutteringsside?

En rekrutteringsside er en fantastisk investering for enhver virksomhed, der leder efter de bedste talenter. En rekrutteringsside giver en nem måde at fremhæve din virksomheds kultur, værdier og mission. Dette kan også bruges til at understrege fordelene ved at arbejde i din virksomhed og vise dine teammedlemmer.

Tiltræk potentielle kandidater
En rekrutteringsside kan være et redskab til at tiltrække potentielle kandidater og give dem al den information, de har brug for, for at beslutte, om de vil arbejde for din virksomhed eller ej.

Få flere ansøgninger
Vi kan betragte rekrutteringssiden som et sted, hvor folk går hen for at finde en job. De kan ansøge og få mere at vide om virksomheden, de ansøger til. 

Rekrutteringsside med Google for Jobs

Google for Jobs er en job-søgemaskine fra Google. Den tilbyder jobs fra forskellige kilder og virksomheder. Hvis du vil oprette en rekrutteringsside, skal du sikre dig, at dine job bliver indlæst korrekt på Google for Jobs.

Google for Jobs for kandidater
Google for Jobs har til formål at gøre det lettere for folk at finde et job ved at tilbyde nem adgang til de mest relevante jobs og jobsøgere på ét sted.

Google for Jobs for arbejdsgivere
Denne service hjælper også arbejdsgivere med at finde potentielle medarbejdere med de rette færdigheder, erfaring, interesse og mere. Når du opretter en rekrutteringsside, skal du sørge for, at din rekrutteringssoftware har en kobling til Google for Jobs for at nå flere kandidater.

eksisterende rekrutteringssider

Rekrutteringssider har eksisteret i lang tid, men har ændret sig drastisk de seneste år.

Rekruttering via LinkedIn
En af de mest populære rekrutteringssider er LinkedIn. Det er en af de mest populære sociale mediesider, som professionelle bruger til at komme i kontakt med andre fagfolk og arbejdsgivere. Arbejdsgivere kan på LinkedIn målrette jobannoncer meget præcist mod ønskede kandidater.

Andre rekrutteringssider
Udover LinkedIn er der også nogle andre meget populære rekrutteringssider som Indeed, Monster og CareerBuilder. Hvis du vil oprette en rekrutteringsside, ligger succesen ofte i den niche, du specialiserer dig i. Du kan ikke konkurrere med de generelle rekrutteringssider som Indeed.

Fordele ved andre rekrutteringssider
Hvis du vil oprette din egen rekrutteringsside, drage fordel af enhver generel rekrutteringsside som allerede eksisterer. Ved at offentliggøre dine stillinger på disse sider genererer du mere eksponering for de ledige stillinger på din egen rekrutteringsside. Disse offentliggørelser kan ofte også gøres automatisk.

Opret en rekrutteringsside for SMV (små og mellemstore virksomheder)

At oprette din egen rekrutteringsside er den bedste måde at markedsføre dine stillingsannoncer, især hvis du har en SMV. Du kan enten oprette din egen rekrutteringsside ved at bruge en skabelon eller lade en webdesigner oprette en for dig. 

Sådan opretter du en rekrutteringsside?

StartPlatform tilbyder det bedste fra begge verdener. Her kan du enten få bygget en komplet rekrutteringsside, eller du kan vælge kun at få sat skabelonen op, så du selv kan klare resten. 

Mere end rekrutteringssider

Tjek vores komplette blog ud